ENERGIE VOOR HET LEVEN

Wees één van de eersten die van ENSTROGA's goedkope energie geniet

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
We verzamelen en verwerken alleen die gegevens die we nodig hebben om je aanvraag te behandelen. Meer informatie vind je hier terug.

Dat noemen wij nieuwe energie

ENSTROGA werd 7 jaar geleden opgericht om een alternatief te bieden op de energiemarkt, waar klanten veelal bij grote en dure energiebedrijven zaten. In de afgelopen jaren zijn we erin geslaagd om onze klanten zowel stroom en gas tegen zeer voordelige prijzen aan te bieden. Met onze simpele en transparante aanpak, waaronder goedkope tarieven, maken we al in meerdere Europese landen onze klanten blij - en nu ook in Nederland!

Jij bent onze grootste motivatie! Wij willen onze klanten goedkope en duurzame energie aanbieden in combinatie met een uitstekende klantenservice.

ENSTROGA behoort tot een grote, Europese energiegroep, maar behoudt tegelijkertijd haar onafhankelijkheid als energieleverancier. Dit betekent dat we het beste van beide werelden kunnen aanbieden: de goedkoopste prijzen én een klantgerichte aanpak. De klant staat bij ons centraal, en elke klant is uniek en waardevol. ENSTROGA staat voor vlot en flexibel en zal altijd voor je klaarstaan.

ENSTROGA werd opgericht om goedkope elektriciteit en gas te leveren in de energiemarkt, en om een groenere en duurzamere optie aan te bieden. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot één van de beste onafhankelijke energieleveranciers in Europa, en leveren we energie aan duizenden klanten in het continent.

Ook in Nederland wordt ENSTROGA gelanceerd met als doel onze expertise en know-how in praktijk te brengen, zodat elke klant toegang heeft tot een beter alternatief. Dankzij onze ervaring in de energiemarkt kan ENSTROGA betere prijzen onderhandelen voor onze klanten en toch ten alle tijden dezelfde, uitmuntende klantenservice aanbieden.

Zoek jij betaalbare energieprijzen? Dan ben je bij ENSTROGA aan het juiste adres. Wij geloven dat energielevering beter kan, zowel qua prijs, service en flexibiliteit. Sluit je aan bij ENSTROGA en ontdek vandaag nog hoeveel je kan besparen op je energierekening!

Naar ENSTROGA overstappen is
snel & gemakkelijk

NU BESPAREN
NU OVERSTAPPEN